Terug

Perodua Malaysia Masters 2019

Van dinsdag 15 tot en met zondag 20 januari vindt in Kuala Lumpur de Malaysia Masters 2019 plaats. Dit toernooi behoort tot de HSBC World Tour 500 toernooien. Dit toernooi zal nog een stukje sterker zijn dan de Thailand Masters waar onze Nederlandse spelers vorige week in actie kwamen.

Voor Nederland komen de volgende spelers in actie.

Mannenenkel: Mark Caljouw

Na een maand India League voor Mark is het nu weer tijd voor Internationale toernooien en punten verzamelen voor de Olympische kwalificatie. In de eerste ronde zal Mark het op gaan nemen tegen Wong Wing ki Vincent uit Hong Kong. 

Mannendubbel: Jelle Maas / Robin Tabeling

Jelle en Robin staan in de eerste ronde tegen een indonesisch duo: Berry Angriawan en Hardianto Hardianto. 

Vrouwendubbel: Selena Piek / Cheryl Seinen 

Selena en Cheryl treffen geen onbekenden in de eerste ronde. Ze zullen het gaan opnemen tegen het Duitse koppel Johanna Goliszewski en Lara Kaepplein. 

Gemengddubbel: Robin Tabeling / Selena piek 

Robin en Selena zullen morgen moeten starten in het kwalificatietoernooi tegen Hoo Pang Ron en Cheah Yee See uit Maleisië. Mochten ze deze wedstrijd winnen dan spelen ze in de eerste ronde van het hoofdtoernooi tegen Pranaav jerry Chopra en Reddy N. Sikki uit India. 

Wij wensen onze toppers veel succes! 

Kijk voor het speelschema en de uitslagen van de Thailand Masters op: https://www.toernooi.nl/sport/matches.aspx?id=736FF7F1-4E8D-470A-BE0B-4E3BA6DF7521

 Volg ons ook via www.top-badminton.nl facebook  twitter  instagram

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×