Terug

Probeerbadminton.nu weer open voor inschrijving!

Afgelopen jaar is de actie van Probeerbadminton.nu weer een doorslaand succes gebleken. Deelnemende verenigingen geven aan niet alleen nieuwe leden te ontvangen op het moment van de actie zelf, maar juist daarna ook nog een toename te zien door mond tot mond reclame.

Met een stijgend ledenaantal gaan we echt de goede kant op, een prestatie van ons allemaal! Probeerbadminton is een van de motoren van dit succes en is dit jaar nóg laagdrempeliger en beter dan vorig jaar!

We doen er alles aan het de vrijwilligers zo makkelijk mogelijk te maken, er zijn daarom een aantal wijzigingen doorgevoerd die deelname aan Prbeerbadminton.nu 2023 nog laagdrempeliger maken zoals:

  • Alle gegevens van vorig jaar staan nog klaar, je hoeft alleen maar in te loggen op jouw account en aanpassingen te doen waar wijzigingen zijn ten opzicht van vorig jaar.
  • Het is mogelijk een maximum aantal deelnemers aan te geven per trainingsgroep.
  • Er is de optie om deelnemers via Linkpay de betaling voor deelname te laten voldoen, waarmee we de penningmeesters werk uit handen nemen.

Bewezen effectief, maximaal resultaat met minimale inzet van vrijwilligers. Klinkt goed? Schrijf je vereniging dan nu hier in, voor slechts €25,- doet je vereniging mee!

Doe jij mee?

Doe jij mee?

Schrijf je nu in

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×