Terug

Samenwerking tussen Yonex en Badminton Nederland voortgezet

Op 30 mei jl. ondertekenden Yonex en Badminton Nederland een overeenkomst waardoor beide partijen ook de komende vijf jaar aan elkaar verbonden zullen blijven.

De huidige samenwerking zal worden voortgezet en is verlengd tot en met 2021.

Yonex zal zich vooral richten op de internationale evenementen in Nederland, de Yonex Dutch Open in Almere en de Yonex Dutch Junior International in Haarlem. Van beide evenementen zal Yonex de naamgever en shuttleleverancier zijn, met als doel het gericht onder de aandacht brengen van de vele Yonex-producten in het bijzonder en de promotie van de badmintonsport in het algemeen.

Demissionair voorzitter Clemens Wortel: “ We zijn verheugd dat we de samenwerking met Yonex voor 5 jaar kunnen voortzetten en hen hebben weten te behouden als sponsor voor twee van onze grote badmintonevenementen, waarbij aandacht is voor de senioren maar ook voor de toekomstige topspelers. Wat mij betreft een mooi voorbeeld van een win-winsituatie.“

Directeur Rik Moens, Yonex: “Onze jarenlange samenwerking met de Badminton Nederland en onze nauwe samenwerking met BC Duinwijck is iets wat we koesteren. Wij zijn heel trots om deze 2 top evenementen te blijven ondersteunen. Beide toernooien staan al jaren als een huis en we zijn dan ook heel blij dat de naam Yonex er voor de volgende 5 jaar aan gekoppeld is. We kijken er naar uit om samen met de organisaties de uitstraling en de professionaliteit telkens weer naar een hoger niveau te brengen.”

Op de foto Rik Moens directeur Yonex (rechts) en Hendrik Boosman, manager Evenementen en Sponsoring Badminton Nederland.

Img 5771

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×