Terug

1-2 september: SportVen Mastertoernooi BC Drachten 2018

Badminton Club Drachten organiseert op 1 en 2 september 2018 het SportVen Master Toernooi, alweer de 20e editie!

Mannenenkel 

Dit jaar zal Nick Fransman zijn titel in het enkelspel niet kunnen verdedigen. Kanshebber op de titel zal Aram Mahmoud zijn. Op dit moment bezet hij de derde plaats op de nationale ranglijst. Grote concurrentie krijgt hij van Niels Veenstra en Thomas Sibbald, respectievelijk zes en zeven op de ranglijst.

Vrouwenenkel 

Bij het vrouwenenkel is Manon Sibbald met haar zesde plek op de ranglijst de grote favoriet. Vorig jaar behaalde zij de tweede prijs in de finale met Yao Jie. Manon kan van Dorien Lups (plek zeven) de nodige tegenstand verwachten.

Mannendubbel 

In het mannendubbel hebben wij een aantal sterke koppels in ons midden: Wij verwachten veel van het duo Ralph Starren/Thomas Wijers en Aram Mahmoud/Thomas Sibbald. Ralph en Aram kwamen elkaar vorig jaar ook al tegen in de finale. Nu spelen zij beiden met een andere dubbelpartner. Spektakel verzekerd!

Vrouwendubbel 

Ook bij de dames zijn er mooie wedstrijden te verwachten. Het duo Tamara van der Hoeven/Dorien Lups zijn als eerste geplaatst (zijn titelverdediger). Het duo Raquel Humpris/Manon Sibbald zullen een prolongatie proberen te voorkomen.

Gemengd dubbel 

Bij de gemengd dubbel zijn het koppel Ralph Starren/Tamara van de Hoeven als eerste geplaatst en krijgen grote concurrentie van Niels Veenstra en Jasmine Paap.

In de categorie 4 hebben wij ook een aantal sterke spelers in ons midden. Bij de mannenenkel is Drachtster Aron Buisman getipt voor de titel en Jos Rollman is zijn grote opponent. Bij de vrouwen verwachten wij veel van Anouk van Wijk en Martine Beers.

Het toernooi wordt gespeeld in sporthal Kortezwaag te Gorredijk (Mientewei 2, 8401 AA Gorredijk).

Speeltijden van het toernooi: zaterdag 09:30 – 18:30 uur Zondag 10:00 – 15:00 uur

Toegang is gratis!

Kijk voor speelschema en uitslagen op: http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament.aspx…

Via BC Drachten

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×