Terug

Terugblik Bondsvergadering 19 november 2022

Afgelopen zaterdag 19 november 2022 vond in Nijkerk de Bondsvergadering plaats. Naast afgevaardigden, bestuursleden en de Financiële Commissie, was er ook een vertegenwoordiging van de Commissie van Beroep, de Reglementscommissie en de werkorganisatie.

Tijdens de Bondsvergadering werden onderwerpen zoals het Jaarplan, de begroting en de contributietarieven voor volgend jaar besproken. Daarnaast is er een update gegeven over de stand van zaken met betrekking tot Bestuurlijke Vernieuwing, Topbadminton en de voorgenomen wijzigingen in de Statuten en Reglementen.

De begroting en contributietarieven voor 2023 waren het voornaamste onderwerp van gesprek. Na een uitgebreide discussie werd besloten om de voorgestelde begroting en contributietarieven niet in stemming te brengen. Het bondsbestuur verwerkt de feedback en suggesties van de vergadering op beide punten tot aangepaste voorstellen waarover tijdens een extra online bondsvergadering in december een besluit zal worden genomen.

Besluiten
De Bondsvergadering heeft de volgende besluiten genomen:
- goedkeuring van de notulen van de Jaarvergadering d.d. 25 juni 2022 inclusief Besluitenlijst en Actielijst
- goedkeuring van het Jaarplan 2023.

Verkiezingen
Tijdens de Bondsvergadering werden mevrouw Van Nispen en mevrouw Straaijer verkozen tot lid van de Tuchtcommissie voor de reglementaire periode van vier jaar. Tevens werd de heer Dumatubun verkozen tot voorzitter van de Tuchtcommissie. Alle verkiezingen vonden bij acclamatie plaats.

Wil je alle stukken van de Bondsvergadering teruglezen? Kijk dan hier.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×