Terug

Trofea Junior Master Almere 2024

Op 30 en 31 maart zal BV Almere wederom organisator zijn van de Trofea Junior Master Almere 2024!

Hoewel het toernooi onderdeel is van het Junior Master Circuit, is het aantal inschrijvingen met 81 deelnemers lager dan gebruikelijk. Dit komt doordat er tegelijkertijd een verplicht toernooi voor de RTC spelers elders plaatsvindt, wat heeft geleid tot onvoldoende inschrijvingen in sommige categorieën.

Het aantal deelnemers in de U11 categorie is beperkt. Hierdoor zal er alleen gespeeld worden in de categorieën ME en VE en zijn het dubbelspel en het gemengd dubbelspel samengevoegd tot een D U11. Yogan Ashwin (BV Almere) en Noreen CHing (BC Mariken) leiden respectievelijk de jongens- en meidencategorieën.

Gelukkig zijn er meer inschrijvingen in de U13 en worden alle onderdelen gespeeld. Mico Yang en Daniel de Senerpont Domis (beiden BC Duinwijck) zijn de topfavorieten bij de jongens, terwijl Nidhi Nandam (Martinus Amstelveen) en Aaradhana Karthikeyan Priya de lijst leiden bij de meiden bij de enkel en Yrsa Dalhuisen (OSM Badminton) en Femke Krist (BC Castellum) 1e geplaatst zijn in de dubbel.

Met de meeste inschrijvingen is de U15 competitief. Tim Boelens (Sport N Socialize) lijkt een grote kanshebber als 3e geplaatste in de enkel en 1e geplaatst in zowel de dubbel, met Shashank Narayanam (Van Zijderveld), als de gemengd dubbel, met Joline Bruggerman (BC Aloutte). Tevens is Joline bij de meiden grote kanshebber, aangezien zij ook bovenaan staat in de enkel als de dubbel, samen met Adithi Dasa (Sport N Socialize).

De U17 heeft dit jaar helaas weinig inschrijvingen waardoor alleen de ME en de MD worden gespeeld. Grote kanshebber in de U17 is Timo Rooze (BC Harderwijk). Hij is 1e geplaatst in de enkel en de dubbel, samen met Jelle Smeding (BAN). Concurrentie kan wel worden verwacht van Kavin Siva Kannan (VBSC), die in beide categorieën 2e is geplaatst.

Kijk voor alle plaatsingen en actuele speelschema’s op https://badmintonnederland.toe...

Tijdens het toernooi zal ook weer fysiotherapeut Milicia Lokker van Veel Beter aanwezig zijn (www.veelbeter.nl). Zij zal beide dagen aanwezig zijn om spelers te behandelen indien nodig.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×