Terug

Veranderen van vereniging

De competitie is afgelopen en de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn weer in gang gezet.

Deadline overschrijven

Als je voor het nieuwe seizoen wilt overstappen naar een andere vereniging is het belangrijk dat je dit op tijd (voor 1 april) aan je vereniging doorgeeft. Na 1 april is er nog steeds een mogelijkheid om over te stappen van vereniging alleen heb je in dat geval toestemming nodig van je vereniging.

Eredivisie en Eerste divisie

"Een speler in de Eredivisie of Eerste divisie is pas gerechtigd in het daaropvolgende wedstrijdseizoen voor een andere vereniging, uit te komen indien hij een transferformulier aan de CW heeft opgestuurd, waarin hij aangeeft in het komende seizoen voor deze vereniging te willen uitkomen. De CW bevestigt de ontvangst van het transferformulier aan de speler, met een kopie aan de huidige vereniging. Dit geldt ook wanneer een speler het volgende wedstrijdseizoen voor een buitenlandse vereniging wil uitkomen. Deze opgave dient na de laatste competitiewedstrijd van zijn team, maar uiterlijk op 15 mei op het Bondsbureau in te komen, en kan in deze periode slechts één keer worden gedaan.

Als een speler niet een dergelijke opgave heeft gedaan, mag hij in het daaropvolgende seizoen alleen voor een andere vereniging uitkomen wanneer zijn huidige vereniging schriftelijke toestemming heeft verleend. Deze toestemming dient door de speler aan de CW te worden gestuurd en dient niet later dan 10 werkdagen vóór het begin van de Bondscompetitie op het Bondsbureau in te komen. De toestemming geldt voor het gehele wedstrijdseizoen."

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×