Terug

Verslag LRTT 10 maart 2018

Voor de 26e keer op naar Arnhem als organisatie van het Landelijk Recreanten Team Toernooi.

Bij de ontvangst van de teams blijkt dat er meerdere afzeggingen zijn, maar ook dat er meerdere teams zijn met een tekort aan dames. Dat leidt al gauw tot een vorm van onderling uitlenen van spelers van beiderlei kunnen, waardoor de wedstrijden gewoon kunnen worden gespeeld.

Ook de onverwachte wijziging van zaal 4 naar zaal 5 met grotere loopafstanden bij de wisselingen wordt goed opgenomen. In de ochtend zijn er twee speelsters die met een behoorlijke blessure voor controle naar het ziekenhuis worden gebracht. Gelukkig lijkt het met hun blessure mee te vallen, maar voor hun team betekent het terugtrekken.

Het leek een beetje kommer en kwel, maar dat is dan meer een gevoel dan werkelijkheid. Ook in het verleden zijn er meerdere afzeggingen geweest en de huidige griepgolf zal ook wel eens meer geheerst hebben. De spelers hebben er zin in en gaan lekker hun gang, zoals alle jaren.

De uitslag is ook kort na de laatste partij snel beschikbaar en de eerste drie teams worden naar voren geroepen en krijgen een fles wijn uitgereikt. Ook nu klinkt het veelvuldig bij de vertrekkende spelers: tot het volgend jaar.

Uitslag LRTT 2018 Team Punten Plaats BC Mixed Up United 1 75 1 Quo Vadis 1 74 2 BC Voorburg 5 73 3

Voor de overigen geldt dat er ook op 26 mei in Tilburg nog een TRTT wordt gehouden, inschrijven via trtt.nl

via Landelijk recreanten team toernooi

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×