Terug

Woosh! reserveringssysteem gratis tot en met maart 2021

Het Woosh! reserveringssysteem voor badmintonverenigingen blijft gratis tot en met maart 2021. Op deze manier wil Badminton Nederland clubs blijven steunen, aangezien de coronamaatregelen aangescherpt zijn en we de komende tijd niet kunnen badmintonnen.

Gratis gebruik Woosh! reserveringssysteem verlengd

We zijn erg blij om te zien dat veel badmintonverenigingen actief gebruik maakten van het Woosh! reserveringssysteem, om zo leden op een verantwoorde manier te ontvangen. Gezien de huidige situatie rondom het coronavirus en om de verenigingen tegemoet te komen, zal het reserveringssysteem gratis beschikbaar zijn tot en met maart 2021 voor badmintonverenigingen. Helaas is het op dit moment niet mogelijk om jullie banen beschikbaar te stellen, maar door deze beslissing hopen wij jullie straks te kunnen ondersteunen bij een verantwoorde heropening van de vereniging.

Aanmelden reserveringssysteem

Maakt jouw vereniging nog geen gebruik van het Woosh! reserveringssysteem? Maar willen jullie wel goed voorbereid zijn op het moment dat het badmintonnen weer is toegestaan? Stuur dan een mailtje naar info@wooshapp.nl, dan geven wij je zo snel mogelijk toegang tot jullie eigen reserveringsdashboard zodat jullie deze vast kunnen instellen. Voor meer informatie over Woosh! en het reserveringssysteem kun je terecht op www.wooshapp.nl.

De Woosh! app is gratis te downloaden in de App Store en Play Store.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×