Terug

Word Nederlands kampioen AirBadminton 2024

In het weekend van 6 en 7 juli 2024 organiseert Badminton Nederland in samenwerking met BC’67 Veghel het Beround NK AirBadminton en de Beround AirBadminton Experience. Beide evenementen worden tegelijkertijd gespeeld op beachsport locatie ‘Beach Veghel’ in Veghel.

Beround NK AirBadminton

Aan het NK mag iedereen meedoen. Er is geen voorwaarde om mee te doen; als indicatie voor het niveau kan worden aangehouden dat een speelniveau van minimaal 5e divisie badminton aan te raden is.

Zaterdag 6 juli
Op zaterdag 6 juli worden dubbels gespeeld: mannendubbel, vrouwendubbel en gemengddubbel. Er wordt gespeeld volgens een poule-afvalsysteem, wat betekent dat je als team meerdere wedstrijden speelt. De poulewedstrijden zijn in de ochtend en middag. De halve finales en finales worden aan het eind van de middag en in de avond gespeeld.

Zondag 7 juli
Op zondag 7 juli worden triples gespeeld: mannentriple en vrouwentriple. Ook de triples* worden gespeeld volgens het poule-afvalsysteem, waarbij de poulewedstrijden worden gespeeld in de ochtend en begin van de middag. De halve en hele finales volgen in de loop van de middag.

*Let op: een triples-team bestaat uit 3 mannen of 3 vrouwen!

Kosten
Deelname kost 7,50 euro per persoon per onderdeel.

Prijzengeld
Per onderdeel (mannendubbel, vrouwendubbel, gemengddubbel, mannentriple en vrouwentriple) krijgt het winnende team 100,- euro en de runner-up 50,- euro.

Wil je meedoen?
Klik hier om je in te schrijven. Let op! Voor beide evenementen is er een apart inschrijfformulier en gelden aparte reglementen. Wacht niet te lang met inschrijven want vol=vol! Inschrijven kan tot en met zondag 23 juni 2024.

Beround AirBadminton Experience

Tegelijkertijd met het Beround NK AirBadminton wordt ook de Beround AirBadminton Experience georganiseerd. Dit evenement richt zich op de hele dag lekker AirBadmintonnen, plezier maken en de sport ervaren. Iedereen mag meedoen, zowel badmintonners als niet-badmintonners! Ervaring met (Air)badminton is geen vereiste.

Zaterdag 6 juli
Op zaterdag 6 juli worden dubbels gespeeld: mannendubbel, vrouwendubbel en gemengddubbel. Er zal worden gespeeld in poules gedurende de hele dag. Iedereen is daarmee gegarandeerd van het spelen van veel wedstrijden!

Zondag 7 juli
Op zondag 7 juli worden triples gespeeld. De samenstelling van een triple is naar eigen keuze. Wel is aan te raden met vier spelers in te schrijven om gedurende de dag te kunnen door wisselen. Ook de triples worden gespeeld in poules gedurende de hele dag.

Kosten
Deelname kost 3,50 euro per persoon per onderdeel.

Wil je meedoen?
Klik hier om je in te schrijven. Voor beide evenementen is er een apart inschrijfformulier en gelden aparte reglementen. Wacht niet te lang met inschrijven want vol=vol! Inschrijven kan tot en met zondag 23 juni 2024.

Meer informatie?
Voor vragen of meer informatie, neem dan contact op via info@airbadminton.nl.


Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×