Terug

Workshop EFFECTIEF VERGADEREN voor besturen en commissies van badmintonverenigingen. Hoe overtuig je? Hoe pitch je jouw idee? Hoe krijg je vaker gelijk?

Badminton Nederland organiseert als eerste sportbond in Nederland de workshop Effectief (en slim!) Vergaderen. Volop inspiratie over snellere besluitvorming, goed leren argumenteren, pitchen, speechen, spreken in het openbaar en de Kunst van het Overtuigen!

WORKSHOP EFFECTIEF VERGADEREN 
(Sneller beslissen, tijdwinst boeken, beter argumenteren!) 

Uitsluitend voor bestuurders en commissieleden jonger dan 30 jaar!

We nodigen je van harte uit.

Deze workshop is geheel gratis (aanmelden wel verplicht). De workshop is tevens onderdeel van de Waanzinnige Workshop Week van de Yonex Dutch Open. 


Waar en Wanneer?

Vrijdagavond 12 oktober
Tijdens de Yonex Dutch Open
Topsportcentrum Almere
Van 19.30 uur tot 22.00 uur

Gáááááp! 

En nog eens gáááááp! Ken je dat? Dan zit je bij een bestuursvergadering van jouw badmintonvereniging. Of je bezoekt de Algemene Ledenvergadering van je vereniging. En het is allemaal zóóóóó saai. 

En dan heb je ook nog eens het gevoel dat het allemaal veel te lang duurt voordat iedereen concreet wordt en spijkers met koppen slaat.

Tijd voor actie! 

We gaan effectief vergaderen. 

  • Nieuwe spirit. 
  • Betere besluitvorming. 
  • Sneller schakelen. 

Je bent van harte uitgenodigd! Ten minste; als je een Young Professional bent met ambitie! Dit is bovendien een workshop waar je in je niet-badmintonleven ook nog veel profijt van zult hebben…!.

Voor wie?  

Voor bestuurs- en of commissieleden van badmintonverenigingen – aangesloten bij Badminton Nederland – jonger dan 30 jaar, die hun frisse nieuwe ideeën voor de club ook uitgevoerd willen zien maar daar meer overtuigingskracht bij nodig hebben. Voor die ambitieuze Young Professionals die willen leren overtuigen, die een vlammende speech willen houden en die ook meer spanning en sensatie willen op de jaarlijkse ledenvergadering van de club.          

Wat kun je verwachten?   

We gaan het heel interactief hebben over de vraag hoe je met argumenten kunt overtuigen, wat de voorwaarden zijn om je overtuigingskracht te vergroten en hoe je dus vaker gelijk kunt krijgen. 

Gedurende de hele workshop ben je intensief bezig en uiteindelijk zul je ook tijdens de workshop een (vergader)debat moeten voeren. Kun jij ‘gaatjes’ schieten in de argumenten van de opponent? 

En, hoe snel en flexibel ben je als je plotseling een overtuigende speech moet houden.

Wat weet je na afloop?      

 Je zult praktische handvatten hebben hoe je je kans op ‘gelijk krijgen’ kunt vergroten. Je weet met welke strategie je een discussie of debat kunt aanvliegen. Ook heb je ideeën opgedaan om bijvoorbeeld de ledenvergadering bij jouw badmintonvereniging veel sexier te maken.  

Wie geeft deze workshop? 

Jerry Helmers is media-ondernemer en al enige tijd betrokken bij Badminton Nederland, op de afdeling communicatie. Jerry zélf is sinds 2009 columnist bij De Financiële Telegraaf, opiniemaker bij BNR Nieuwsradio en ook eigenaar van Dé Nederlandse Debatclub in Amsterdam.

Een BONUS voor de deelnemers aan deze workshop       

Alle deelnemers aan deze workshop ontvangen een voucher om bij Dé Nederlandse Debatclub in Amsterdam nog eens vijf extra trainingen te volgen op het gebied van spreken in het openbaar, pitchen, speechen en overtuigen. 

Die vijf extra trainingen kunnen naar eigen inzicht op zelf gekozen data worden gevolgd, maar wel vóór 1 juli 2019.    

Maximum aantal deelnemers:   

18
 

Aanmelden?

Aanmelden voor deze workshop is niet meer mogelijk.

Kaartjes voor de Yonex Dutch Open:       

Natuurlijk begrijpen wij dat je tijdens de workshop geen wedstrijden zult kunnen bekijken. We bieden je – mits je de workshop volgt – voor een andere dag tijdens de Yonex Dutch Open een gratis toegangskaartje aan!           

 

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×