Terug

Zijn al jouw vrijwilligers tevreden?

Vrijwilligers zijn essentieel voor een goed draaiende vereniging.

Niet alleen het hebben van voldoende mensen om alle taken uit te voeren, maar ook hoe tevreden zij zijn en hoe zij dit uitdragen binnen de club is bepalend voor het succes en de sfeer.  Het is daarom goed om hen met enige regelmaat te vragen óf zij tevreden zijn. Om dit voor het bestuur en/of de vrijwilligerscoördinator zo eenvoudig mogelijk te maken heeft Badminton Nederland een vrijwilligerstevredenheidsonderzoek gemaakt. Leden van Badminton Nederland kunnen hiervan kosteloos gebruik maken.

Nieuwsgierig hoe de vragenlijst eruit ziet? Bekijk hier de preview. (resultaten ingevuld via deze link worden niet opgeslagen).

Net als bij het al bestaande uitstroomonderzoek en ledentevredenheidsonderzoek voor verenigingen kun je de online vragenlijst eenvoudig aanvragen door een e-mail te sturen aan info@badminton.nl. Je ontvangt dan een unieke weblink voor jouw club die je zelf kunt doorsturen naar de vrijwilligers. Door ons te laten weten wanneer je de vragenlijst verzendt en wanneer de invultermijn sluit, kunnen wij jouw vereniging zo snel mogelijk voorzien van de resultaten*.

* Ingevulde enquêtes van vrijwilligers ontvangt Badminton Nederland automatisch in een database. Onderzoeksgegevens worden niet gedeeld of verstrekt aan anderen dan de betreffende vereniging. Wel kan Badminton Nederland algemene analyses doen op de verzamelde data, om overkoepelend inzicht te krijgen in de algehele tevredenheid van badmintonvrijwilligers. Eventuele publicatie van overkoepelende resultaten zullen nooit te herleiden zijn naar een vereniging of persoon.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×