Terug

Kringtraining

Mag ik mij even voorstellen, Leon Florentinus, hoofdtrainer van de Noord-Brabantse Badminton Jeugdselectie (NBBJ)

In de jaren voorafgaande het Corona tijdperk hebben wij als NBBJ jaarlijks de Kringtraining mogen verzorgen waarbij wij jeugdspelers van de Regio N-B en mogelijk iets daar buiten, de mogelijkheid gaven om aan een aantal trainingen deel te nemen.


Zoals bij vele sporten gaf het Corona tijdperk behoorlijk veel impact op deelname aan met name veel sportactiviteiten. Het afgelopen seizoen zijn we gelukkig weer in een wat rustiger (badminton)vaarwater gekomen en wordt het nu weer tijd om allerlei activiteiten weer op te pakken.

Wij nodigen dus ook clubspelers uit om deel te nemen aan de kringtraining 2024. (zie hiervoor de flyer) Voorafgaande de kringtraining zal eerst een voorspeeldag plaatsvinden waarbij de trainersstaf het niveau in diverse leeftijden kan beoordelen. Deze voorspeeldag is geheel gratis en daarna in de periode half april t/m half mei zullen de 5 kringtrainingen volgen. Tijdens het trainen en spelen van de jeugdspelers zal tevens een korte voorlichting gehouden worden over de voortgang na deze dag. Hierbij te denken aan training momenten, tijdstippen en ouderbijdrage etc, etc.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×