Terug

Corona update week 15

Tijdens de persconferentie van het demissionaire kabinet van afgelopen dinsdag werd duidelijk dat de huidige maatregelen voor de binnensport in ieder geval zijn verlengd tot en met 27 april. Tot die tijd houden we je middels de wekelijkse corona update op de hoogte van alle ontwikkelingen

Stappenplan
Bij de persconferentie werd ook een stappenplan gepresenteerd om de samenleving te heropenen. Voor ons als badmintonsport hopen we vurig dat de derde stap, als de cijfers het toestaan, realiteit wordt. Vanaf 26 mei zouden we dan namelijk eindelijk weer de zaal in mogen.

Buiten
Om verenigingen een handvat te geven voor het organiseren van buitentrainingen hebben we een voorbeeldtraining uitgewerkt. Let op dit geldt voor spelers tot 27 jaar. Daarnaast kwamen we eerder deze maand met 5 tips om in beweging te komen.

Kijk voor de meest actuele info voor de regels die gelden bij buitentrainingen in ons Badmintonprotocol.

Financiële regelingen
De overheid heeft verschillende regelingen in het leven geroepen om de schade veroorzaakt door corona (deels) te compenseren. Op de website van NOC*NSF staat een overzicht van alle financiële regelingen en de status hiervan. Zo kun je kijken of jouw vereniging in aanmerking komt voor een van de steunregelingen.

Regiovergaderingen
Deze week hebben we de eerste 3 van 7 digitale regiovergaderingen gehouden. Tijdens deze regiovergaderingen kijken we samen naar het opnieuw opstarten van de badmintonsport en de kansen voor volgend seizoen. Klik hier voor de resterende data en om jouw vereniging aan te melden.

Heb je een specifieke vraag of een specifiek probleem? Neem dan gerust contact op met Manager Verenigingsondersteuning Koen Berends.

Kijk voor een overzicht van alle informatie en eerdere updates op onze landingspagina Badminton & Corona.

#BadmintonDoenWeSamen

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×