Terug

Corona update week 3

Voorlopig kunnen we helaas nog niet terug de zaal in voor onze geliefde sport, maar we houden jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen middels de wekelijkse corona update.

Alternatief
Door de verlenging van de lockdown hebben we deze week helaas besloten om alle lopende competities per direct te beëindigen. Daarnaast betekent dit ook dat er dit seizoen geen (regionale) competities meer worden opgestart. Momenteel hebben we geen zicht op wanneer er versoepelingen plaatsvinden, maar we willen alternatieve wedstrijdvormen aanbieden. Uitgangspunten daarbij zijn in ieder geval dat het aanbod makkelijk uit te voeren is voor verenigingen en dat er geen deelnamekosten zijn.

Financiële regelingen
Er zijn verschillende overheidsregelingen beschikbaar die sportverenigingen steun kunnen bieden om de financiële gevolgen van de coronamaatregelen op te vangen. Momenteel staan er een aantal regelingen open, waaronder de TVL-regeling.

Op de website van NOC*NSF staat tevens een overzicht van alle financiële regelingen en de status hiervan.

Blijf verbonden
‘Verbondenheid’ is het toverwoord in deze periode, maar hoe blijf je nou goed verbonden met de leden? Om deze vraag te beantwoorden communiceren we de komende weken tips om in verbinding te blijven met jouw leden. Heb jij als vereniging zelf een goede manier om met jouw leden in contact te blijven of heb je leuke ideeën? Laat het ons dan weten! Dan kunnen we dit delen met de rest van badmintonnend Nederland en elkaar inspireren. Zo houden we onze badmintoncommunity sterk!

Vragen
Heb je een specifieke vraag of een specifiek probleem? Neem dan gerust contact op met Manager Verenigingsondersteuning Koen Berends.

Kijk voor een overzicht van alle informatie en eerdere updates op onze landingspagina Badminton & Corona.

#BadmintonDoenWeSamen

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×