Terug

Corona update week 7

Aankomende dinsdag 23 februari geeft het kabinet weer een persconferentie. Dan wordt duidelijk of de huidige lockdown wordt verlengd. We hopen natuurlijk dat we op korte termijn weer de zaal in mogen. Middels de wekelijkse corona update houden we jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Financiële regelingen
Vanaf vandaag, vrijdag 19 februari, kunnen verenigingen een nieuwe aanvraag doen voor de TASO-regeling. De TASO-regeling is bedoeld voor amateursportorganisaties die ten minste 10% omzetverlies hebben gehad in het vierde kwartaal van 2020 en financiële schade hebben geleden van ten minste € 1.500. Dit betreft ook de bondsafdrachten. Lees hier meer informatie over deze regeling.

Kijk voor alle financiële regelingen voor sportverenigingen op de website van NOC*NSF.

Competitie
Het alternatieve wedstrijdaanbod voor dit seizoen na het stoppen van de competitie is nog in ontwikkeling. We hopen jullie hier zo snel mogelijk over te informeren. Daarnaast komen we volgende week met informatie over de inschrijvingsprocedure voor de bondscompetitie 2021-2022.

Heb je een specifieke vraag of een specifiek probleem? Neem dan gerust contact op met Manager Verenigingsondersteuning Koen Berends.

Kijk voor een overzicht van alle informatie en eerdere updates op onze landingspagina Badminton & Corona.

#BadmintonDoenWeSamen

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×