Terug

Corona update week 12

Tijdens de persconferentie van het demissionaire kabinet op dinsdagavond 23 maart kwam er helaas nog geen versoepeling voor de binnensport. Hopelijk volgt dit in april. Middels de wekelijkse corona update houden we jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Buitentraining
Om verenigingen een handvat te geven voor het organiseren van buitentrainingen hebben we een voorbeeldtraining/bootcamp uitgewerkt. Let op dit geldt voor spelers tot 27 jaar.

Kijk voor de meest actuele info voor de regels die gelden bij buitentrainingen in ons Badmintonprotocol.

Financiële regelingen
De overheid heeft verschillende regelingen in het leven geroepen om de schade veroorzaakt door corona (deels) te compenseren. Op de website van NOC*NSF staat een overzicht van alle financiële regelingen en de status hiervan. Zo kun je kijken of jouw vereniging in aanmerking komt voor een van de steunregelingen.

Regiovergaderingen
Vorige week hebben we de data voor de digitale regiovergaderingen gepubliceerd. Tijdens deze regiovergaderingen kijken we samen naar het opnieuw opstarten van de badmintonsport en de kansen voor volgend seizoen. Klik hier voor de data en om jouw vereniging aan te melden.

Competitie
Sinds begin maart kunnen er teams ingeschreven worden voor de Bondscompetitie en Mannencompetitie voor het competitieseizoen 2021/2022. De CCP’ers van de verenigingen hebben drie weken geleden een mail ontvangen met uitleg over de inschrijfprocedure en een bijbehorende handleiding. De deadline voor het inschrijven ligt op 8 april.

Heb je een specifieke vraag of een specifiek probleem? Neem dan gerust contact op met Manager Verenigingsondersteuning Koen Berends.

Kijk voor een overzicht van alle informatie en eerdere updates op onze landingspagina Badminton & Corona.

#BadmintonDoenWeSamen

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×