Terug

Corona update week 5

Met de verlenging van de lockdown tot in ieder geval 2 maart zit binnen badmintonnen er voorlopig niet in, maar we houden jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen middels de wekelijkse corona update.

Alternatief competitie
Vorige week meldden we dat verenigingen deze week een opzet zouden ontvangen van wat er wellicht op badmintonvlak nog mogelijk is in de komende maanden. De opzet hiervan is echter nog niet af, maar de publicatie volgt zo spoedig mogelijk.

Financiële regelingen
De overheid heeft verschillende regelingen in het leven geroepen om de schade veroorzaakt door corona (deels) te compenseren. Op de website van NOC*NSF staat meer informatie over alle financiële regelingen en de werking hiervan. Zo kun je kijken of jouw vereniging in aanmerking komt voor een van de steunregelingen. Indien jouw vereniging hulp nodig heeft bij het aanvragen, kun je altijd contact met ons opnemen.

Blijf verbonden!
Het is als badmintonvereniging best lastig als je elkaar niet meer wekelijks ziet. Veel badmintonspelers spelen niet alleen voor de sport, maar ook voor de sociale contacten. Hoe houd je als vereniging verbinding met je leden? In onze maandelijkse blog spreken we met vijf gedreven vrouwen over hun inzet en de contacten die zij met hun leden vol enthousiasme onderhouden.

Heb je een specifieke vraag of een specifiek probleem? Neem dan gerust contact op met Manager Verenigingsondersteuning Koen Berends.

Kijk voor een overzicht van alle informatie en eerdere updates op onze landingspagina Badminton & Corona.

#BadmintonDoenWeSamen

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×